Hyvejohtajuus + Suurisieluisuus: kombotarjous 34,90€ (norm. 44,80€)

Alexandre Havardin uusin kirja Created for Greatness: The Power of Magnanimity ilmestyy nyt marraskuussa viimein suomeksi Suurisieluisuus: Johtajuus elämänihanteena.

Tilaa ennakkohintaan 19,90e
(norm. 24,90e)

Tilaa molemmat kirjat 34,90e
(norm. 44,80e)

Kirjat postitetaan marraskuun 4. viikolla.

Tervetuloa julkistamistilaisuuteen!

Kirjan julkkarit pidetään legendaarisessa Café Aallossa (Helsingin keskustan Akateeminen kirjakauppa, 2. krs) torstaina 5. joulukuuta kl 15.00-16.30.

Mukana itse Alexandre Havard, kirjailija-kouluttaja Isa Merikallio, liikemies Ville Saarikalle, ja kansanedustaja Timo Soini. Tilaisuuden juontaa Retoriikan kesäkoulun rehtori Antti Mustakallio.

Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

Otteita Suurisieluisuus-kirjasta:

Olen opettanut suurisieluisuutta – johtajille ominaista hyvettä – kymmenen vuoden ajan… Kokemukseni on, että suurisieluisuus herättää intohimoa aina ja kaikkialla. Olen nähnyt, kuinka ihmiset muuttuvat perustavanlaatuisesti, kun he kohtaavat tämän hyveen. Olen myös nähnyt ihmisten pakenevan luentosalista ikään kuin pelkän ajatuksen kauhistuttamina. Suurisieluisuus ei jätä ketään kylmäksi.” (s. 9)

Harvat viimeisten 300 vuoden vaikutusvaltaisimmista johtajista ovat olleet kristittyjä. Ei siksi, että kristityt olisi karkotettu yhteiskunnallisesta elämästä, vaan siksi, että he ovat itse vetäytyneet siitä. Tämä itsekastraatio on jotain täysin ällistyttävää.” (s. 19)

Alexandre Havard on Havard Virtuous Leadership Instituten perustaja. Asuttuaan Ranskassa ja Suomessa, Havard toimii nyt johtajuuuskouluttajana Moskovassa, mistä käsin hän pitää hyvejohtajuus-seminaareja ympäri maailmaa. Havardin kirja Virtuous Leadership (New York, 2007) on käännetty viidelletoista kielelle.