Kesäistä lukemista, ole hyve!

Helle tuli heinäkuussa. Hyvejohtajuuskin siirtyy lomatauolle. Elokuussa on odotettavissa uusia kirjoituksia ja kolumnisteja!

Hyvejohtajuuden kirjoitukset ovat vuosi vuodelta suositumpia. Tässä kokoelma tämän vuoden luetuimpia tekstejä, joita voi näin kesällä nautiskella hitaasti vaikka laiturin nokassa:

Enemmän ja parempaa: Vain seksiä ajatteleva mies on parisuhteen supersankari

Sureminen kuuluu elämään

Miksi jokaisen on tärkeä ymmärtää masennusta

Maailman paras uraohje

Latistamassa vai kohottamassa?

Digipaasto ja tylsistymisen taito – eli Luovan Läsnäolon haaste

Ihmisen arvostaminen on tuloksellista johtamista

Kehityskeskusteluista onnistumiskeskusteluihin

4×4 minuuttia myönteistä ajattelua vuorokaudessa

 

Hyvejohtajuuden kirjoitukset ovat tyystin ilmaista sielunravintoa, mutta meillä on suositella kesälukemista myös kirjakaupan puolelta. Hyvejohtajuuden kolumnisteilta on ilmestynyt viime aikoina useampia kirjoja:

Antti Mustakallion kirja Vaikuttavan puhumisen taito (MIF 2014) sopii jokaiselle, joka haluaa pitää vaikuttavia, vakuuttavia ja viihdyttäviä puheenvuoroja.

Olli-Pekka Vainion ja Katleena Kortesuon yhdessä laatima Diktaattorin käsikirja (Talentum 2013) sopii maailmanvalloituksesta haaveileville – tai hieman vaatimattomammin niille, jotka haluavat ymmärtää millä kaikilla mahdollisilla kieroilla konsteilla heihin yritetään vaikuttaa.

Katleena Kortesuo antaa tuoreimmat neuvot sosiaalisen median käyttämiseen kirjassaan Sano se someksi 1 – Ammattilaisen käsikirja sosiaaliseen mediaan (Kauppakamarin kustannus 2014). Kirjassaan 50 keissiä asiakaspalvelusta (Kauppakamarin kustannus 2014) Katleena tarjoaa puolisensataa huippuvinkkiä oman yrityksen asiakaspalvelun kehittämiseen. Tarjolla on elävän elämän tapahtumakuvauksia ja esimerkkejä.

Aurinkoista kesää!