Hyvesyksyä kohti!

Rakkaat hyvejohtajuuden ystävät! Aloitamme syyskauden esittelemällä vakituiset blogistimme,  joiden kirjoituksia julkaisemme maanantaisin. Lisäksi pääsääntöisesti torstaisin saamme inspiroitua vieraskynäilijöiden teksteistä. Keskustelua julkaisujen herättämien ajatusten merkeissä käymme niin täällä blogissa kuin Facebook-sivullamme, rakentavassa hengessä. 

Päätoimittajat:

Antti Mustakallio on puhetaidon kouluttaja ja Retoriikan kesäkoulun rehtori. Aiemmin hän on toiminut Helsingin yliopiston eksegetiikan osaston tutkijana ja Helsingin piispan teologisena sihteerinä. Antti kirjoittaa puhetaidosta ja retoriikasta myös blogissaan Sanahaltuun.fi.

Isa Merikallio-Nieminen on motiiveihin ja motivaatioon erikoistunut tutkija, johtajuusvalmentaja ja kirjailija, joka kertoo entisen tehosuorittajan ja urheilijan elämästään sivustolla kasva.fi

Sebastian Koskinen on toimittaja ja
 valtiotieteilijä, joka opintojensa ohella mietiskelee deontologista
etiikkaa ja romantiikan estetiikkaa sekä nautiskelee hyvistä ruoista
ja juomista.

Vakituiset kolumnistit:

Katleena Kortesuo on viestinnän kouluttaja, bloggaaja ja tietokirjailija, joka on erikoistunut selkeään tekstiin, vaikuttavaan kirjoittamiseen ja sosiaaliseen mediaan. Katleenan Ei oo totta -blogi on Suomen luetuimpia viestinnän alan blogeja.

Samuel Salovuori on Etsijä-lehden entinen päätoimittaja ja valmistelee pro gradu-tutkielmaa häpeästä Helsingin yliopistossa. Hän suhtautuu intohimoisesti urheiluun, elokuviin sekä tunteista puhumiseen.

Ville Saarikalle on kolmekymppinen kauppatieteiden maisteri, joka työskentelee yritysseminaareja järjestävässä Nordic Business Forumissa. Vapaa-ajallaan hän urheilee sekä tavoittelee viisastumista ja hyvää elämää.

Jussi Kari on 30-vuotias asianajaja, joka harrastaa tietokonepelejä, japanilaisia piirrettyjä sekä sarjakuvia. Jussi on yksi Kehittyvien conien Suomi ry:n perustajista ja toiminut Desucon-tapahtuman pääjärjestäjänä. Sen lisäksi hän tykkää kuuteista

Teuvo Toivanen on ollut Mercuri International Oy:n seniorikonsultti ja johdon työnohjaaja 17 vuotta, lääketehdas Orionin Oyj:n palveluksessa markkinoinnissa 15 vuotta ja Iso Kirja -opiston työnohjaaja ja johtajuuskouluttaja 7 vuotta.

Jussi Ruokomäki on opettaja, ohjelmistosuunnittelija ja viisauden rakastaja, joka rentoutuu iltaisin — kun muu perhe on nukahtanut — lukemalla Aristoteleen ikivihreitä koodauksen ohessa.

Santi Martínez syntyi Barcelonassa ja muutti Helsinkiin 17-vuotiaana. Santi opettaa liike-elämän etiikkaa Aalto yliopistossa, luennoi hyvejohtajuudesta ja on mukana myös erilaisissa kehitysyhteistyöhankkeissa. Santin lempiaiheisiin kuuluvat totuuden, onnellisuuden ja vapauden välinen yhteys sekä motivaatioon liittyvät kysymykset.

Hyvesyksyä! 

One thought on “Hyvesyksyä kohti!

Comments are closed.