Sano ”Jee!” jos palkinnot ovat kivoja

Ensimmäinen palkinto ansiokkaasta kommentista on nyt jaettu! Pieni palkinto vain, mutta koska sen antaminen (ja ilmeisesti myös vastaanottaminen) olivat niin iloista puuhaa, päätimme tehdä tästä jatkuvan, epämuodollisen ja epäsäännöllisen tavan.

Jatkamme siis kommenttien palkitsemista.

Käytännössä mikä tahansa kommentti voi voittaa jotain pientä. Hauskin kommentti, lyhyin kommentti, pragmaattisin kommentti, selkeyttävin kommentti (”mikä on pragmaattinen???”), nopein kommentti, jne jne.

Tämän tavan nimi voisi olla ”kuukauden kommentti”, mutta mielestämme se olisi .. noh, vähän tylsää (kyllä, muutoksen tuulet ovat jo aistittavissa!).

Ensimmäinen palkinto jaetaankin kategoriassa PARAS TULKINTA ISRAELIN KANSAN HISTORIAAN LIITTYVÄSTÄ EPÄSELVÄSTÄ MONISELITTEISESTÄ ARTIKKELIKUVITUKSESTA. Ja palkinnon saa…

Sirkku!

Tämän huipputyylikkään tunnustuksen lisäksi heitimme pakettiin yhden Hyvejohtajuus-kirjan. Onnea!

Jee!

5 thoughts on “Sano ”Jee!” jos palkinnot ovat kivoja

  1. Jep, I agree. Palkitsemisperuste on mielenkiintoinen, mutta ko. artikkelin kuvitus oli niin älytö…monimerkityksellinen, että pitäähän rohkeista tulkintayrityksistä palkita!

  2. Nöyrä kiitos ja niiaus. *snif* :´-)

    Kun kerran insentiivit ovat tätä luokkaa (siis todellakin HJ-kirja!), rohkaisen muitakin uskaltamaan!

    PS. Jee!

  3. … Niin ja siis kirjan lisäksi tietysti kannusteena oli tuo huipputyylikäs diplomi (joka tunneliikutuksessa jäi pois edellisistä sulkeista), joka päätyy varmasti seinälleni! (Ja mahdollisesti myös CV:heni…) 🙂 Jeeee!

Comments are closed.