3000 fanin kunniaksi 50 % alennus!

Suomen suosituin johtamissivusto Hyvejohtajuus.fi ylitti juuri 3000 Facebook-fanin rajapyykin!

 

 

Juhlan kunniaksi Alexandre Havardin kirja Hyvejohtajuus nyt 50% alennuksella!

Tyylikäs, kovakantinen laitos nyt vain 19,50e (norm. 39,00e) alennuskoodilla EBPKC8BK, ja ilmainen postitus kaupan päälle. Tarjous voimassa 10 päivää 25. helmikuuta asti. Tämä tarjous ei toistu!

Tilaa Hyvejohtajuus täältä!

”Suositeltavaa lukemista kaikille johtamisesta kiinnostuneille.” —Leo Stranius
”Hyvejohtajuus on täynnä teräviä oivalluksia.” —Timo Soini
”Hyvejohtajuus on ajaton kirja.” —Sari Essayah

Hyvejohtajuus-kirjojen arvonta (10 kpl) on suoritettu!

Hyvejohtajuus-kirjojen arvonta on suoritettu! Arpa osui seuraaville onnekkaille:

Nina Niinu Scholin
Sanna Kaisa Lesonen
Eetu Karppanen
Valtteri Mujunen
Tom Lundberg
Nina Orvola
Anki Stenfors
Erja Mähönen
Piritta Pinta
Tarja Kulju

Onneksi olkoon!

Pyydämme voittaneita lähettämään postiosoitteensa verkkolehden päätoimittajalle (jason@hyvejohtajuus.fi). Paluupostissa saapuu paketti!

Hyvejohtajuus piristää kaiken johtajamössökirjallisuuden jälkeen.”
–Ulla-Maija Nikula, Sininauhaliiton (ex-)puheenjohtaja

Hyvejohtajuus ylioppilaslahjaksi vain 14,90€!

Uusia ylioppilaita juhlitaan lauantaina 2. kesäkuuta ympäri Suomea. Lahja hakusessa?

Hyvejohtajuus-kirja YO-hintaan vain 14,90€ (sis. toimitus, norm. 19,90€), alennuskoodilla 9C979AB7.

Hyvejohtajuus antaa eväät suurten unelmien tavoitteluun ja ohjeita pitkäkestoista menestystä rakentavan luonteen jalostamiseen sekä palvelevaan johtajuuteen työssä ja vapaalla.

Tilaa kirja helposti täältä!

Johtajat ovat opinhaluisia, eivät uteliaita. Latinan sanat studiositas ja curiositas viittaavat terveelliseen ja epäterveelliseen tiedonhaluun, tässä järjestyksessä. Studiositas on halu tietää voidakseen ymmärtää todellisuuden ja asioiden luonteen. Curiositas on halu tietää vain sen tuoman nautinnon vuoksi.”
Alexandre Havard, Hyvejohtajuus (Providentia, 2009)

Enää 7 päivää: Hyvejohtajuus-kirja 14,90€!

Hyvejohtajuus-kirjan toinen, nidottu laitos on tullut painosta!

Tarjousaikaa on jäljellä enää 7 päivää: 30. marraskuuta mennessä jätetyt ennakotilaukset hintaan 14,90€! (Norm. 19,90€.)

Tee ennakkotilaus täällä.

Ennakkotilaukset postitetaan 1. joulukuuta.

Tilaa tyylikäs, sekä ajankohtainen että ajaton Hyvejohtajuus itsellesi, ystävällesi tai kollegallesi. Erinomainen joululahjaidea!

Hyvejohtajuus on ajaton kirja.
— Sari Essayah, Euroopan parlamentin jäsen

Hyvejohtajuus piristää kaiken johtajamössökirjallisuuden jälkeen.
Ulla-Maija Nikula, Sininauhaliiton puheenjohtaja

Monimutkaisessa maailmassa yksinkertainen on arvokasta. Alexandre Havardin Hyvejohtajuus oli täynnä teräviä oivalluksia.”
— Timo Soini, kansanedustaja

Joulun paras lahja

Joulun kunniaksi, Alexandre Havardin kirja Hyvejohtajuus (2009) nyt erikoistarjouksena

29,25€

(norm. 39,00€)

Huiman 25%:n tarjouksen saat kun lisäät joulualennuskoodin 5C45C233 Providentian nettikirjakaupan tilauslomakkeeseen täällä. Tarjous voimassa 23.12. asti.

Hyvejohtajuus muistutti, että ellei mies huolehdi perheestään hän on pian perheetön mies. Pohdinnat temperamentista ja itsehillinnän hyveestä muistuttivat minua siitä, että silloin kun puhuu, täytyy miettiä mitä tulee päästäneeksi irti…”
Timo Soini, europarlamentaarikko

Urheilumenestys ei takaa sitä, että kasvaa ihmisenä – ellei sitten noudata hyvejohtajuuden periaatteita. Hyvejohtajuus on täynnä loistavia lyhyitä lauseita, joita kirjan luettuaan rupeaa siteeraamaan huomaamattaan.”
Sari Essayah, europarlamentaarikko

Jouluarvonta suoritettu: onnea voittajille, hyvää joulua myös muille!

Kampanja-aika on päättynyt ja Hyvejohtajuus-kirjoja jakoon lähti sääntöjen mukaisesti viisi kappaletta, sillä Facebook-fanien määrä oli puolenpäivän aikaan huikeat 447.

Jouluarvonta on nyt suoritettu.

Onnelliset voittajat ovat:

 • Jaana Lempinen
 • Mervi Kaheinen
 • Juho Kyntäjä
 • Tarja Arjanka
 • Erna Dockery
 • Ja kuudennen, ylläribonuskirjan voitti Petri Mertanen

Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Onnea kaikille voittajille ja merkityksellistä joulua jok’ikiselle!

Joulukampanja jatkuu — vielä 45 kirjaa jaossa!

Joulutarjous

Hyvejohtajuus (Providentia 2009) on nyt joulualennuksessa 34,90€ (norm. 39,00€), sis. postituksen kotiin! Tilaa vuoden paras joululahja täältä.

Joulukilpailu

Vai haluatko kirjan ilmaiseksi? Osallistumalla Facebook-arvontaan se on mahdollista — ja jopa todennäköistä! Säännöt ovat yksinkertaiset:

 1. Liity Facebook-faniryhmän jäseneksi.
 2. Haluatko kasvattaa (omia sekä ystäviesi) voittomahdollisuuksia?
  Kutsu faniryhmään lisää jäseniä.

Lisäohjeita ja fanitaulukko täällä. Toinen rajapyykki, 400 jäsentä, on jo rikottu! Se tarkoittaa sitä, että ainakin 5 kirjaa on jo kiinnitetty. Vielä jaossa 45 kirjaa.

Kilpailu päättyy jouluaattona 24.12.2009 klo 12:00 (tai 1000. fanin liittyessä). Arvonta suoritetaan tuon kellonlyömän fanien kesken. Voittajien nimet ilmoitetaan julkisesti. Hyvää adventtia!

Hyvejohtajuus.fi jakaa joululahjoja!

Joulutarjous

Hyvejohtajuus (Providentia 2009) on nyt joulualennuksessa 34,90€ (norm. 39,00€), sis. postituksen kotiin! Tilaa vuoden paras joululahja täältä.

Joulukilpailu

Vai haluatko kirjan ilmaiseksi? Osallistumalla Facebook-arvontaan se on mahdollista — ja jopa todennäköistä!

Säännöt ovat yksinkertaiset:

 1. Liity Facebook-faniryhmän jäseneksi.
 2. Haluatko kasvattaa (omia sekä ystäviesi) voittomahdollisuuksia?
  Kutsu faniryhmään lisää jäseniä.

Taulukosta näet, että mahdollisuutesi voittaa laadukas, kovakantinen Hyvejohtajuus kasvaa eksponentiaalisesti sitä mukaan kun jäsenmäärä kasvaa. Kirjoja on jaossa jopa 50 kappaletta!

Jos ryhmän koko on kilpailun päättyessä 300, arvomme 3 kirjaa. Jos koko on 400, arvomme 5 kirjaa, jne. Tuhannen fanin ryhmälle arvomme lopulta 50 kirjaa. (Jos olet nyt blogin etusivulla, tästä näet koko kaavion.)

Oletko pitänyt hyvejohtajuus.fi:n artikkeleista? Uskotko, että ystäväsikin pitäisivät niistä? Ehdota hyvejohtajuus.fi:n Facebook-sivustoa heille esimerkiksi  ”Ehdota kavereille” -linkillä ryhmäsivun vasemmassa ylälaidassa.

Kilpailu päättyy jouluaattona 24.12.2009 klo 12:00 (tai 1000. fanin liittyessä). Arvonta suoritetaan tuon kellonlyömän fanien kesken. Voittajien nimet ilmoitetaan julkisesti. Hyvää adventtia!

Todellisen johtajuuden ensimmäinen osa julkaistu

Todellista johtajuutta käsittelevän Hyvejohtajuus-kirjan ensimmäinen osa on nyt luettavissa kokonaisuudessaan — sen kolmannen luvun ”Opi sanomaan ei” julkaisun jälkeen.

Tämän johtajuus-kirjan osia on yhteensä viisi ja julkaisu etenee viikko kerrallaan ensi vuoden huhtikuulle. Tutustu sisällysluetteloon ja julkaisuaikatauluun.

Todellinen johtajuus on hyve.

Hyveellisen johtajuuden ensimmäinen luku julkaistu

Suositun johtajuus-kirjan Hyvejohtajuus ensimmäinen luku suurisieluisuudesta on nyt julkaistu kokonaisuudessan! Hyvejohtajuus.fi johtajuus-blogin kirjoittajat ovat julkaisun etenemisestä innoissaan, mutta niin on myös kirjan kirjoittaja.

”Mahtava juttu”, totesi Alexandre Havard kuullessaan ensimmäistä kertaa nettijulkaisun ideasta. Hyvejohtajuus.fi yhtyy sydämellisesti näihin sanoihin. Näin arvokas idea on oltava saatavilla myös maksutta.

Siirry kirjan sisällysluetteloon!

Huom. Tästä eteenpäin uutisoimme vain kokonaisten kirjan osien (joita on yhteensä viisi) julkaisuista, joten muista käydä viikoittain todellisen johtajuuden lähteellä tai lisää kirjan RSS-syöte lukijaasi.

Jokamiehen ja jokanaisen johtajuus-kirjan nettijulkaisu etenee

Joka tiistai julkaistaan muutaman (fyysisen) sivun mittainen pätkä todellisesta johtajuudesta kertovasta Hyvejohtajuus-kirjasta. Näin myös eilen. Lue lisää suurisieluisuudesta!

Jos et ole vielä aloittanut, ei ole liian myöhäistä, aloita tällöin esimerkiksi sisällysluettelosta, joka kertoo mitä kaikkea johtajuus-hyvää tulevat julkaisut pitävät sisällään!

Kirjasta on nyt julkaistu 13% — ja matka jatkuu. Johtajuus on luonnetta ja joka tiistai siitä voi oppia lisää.

Lue: Hyvejohtajuus

Hyvejohtajuus-kirja netissä!

Hyvejohtajuus-kirjan ennakkotilaukset ovat lähteneet. Tilaa uunituore kirja johtajuudesta täältä hintaan 39,00 euroa (sis. alv + postitus!) suoraan kotiin tai osta se lähimmästä kirjakaupasta.

Hyvejohtajuus-kirjan voi vaihtoehtoisesti lukea netissä ilmaiseksi. Jo ilmestyneet luvut ovat luettavissa täällä.

Kirjaa julkaistaan lisää joka tiistai ja 13. huhtikuuta 2010 koko kirja on luettavissa netissä kokonaisuudessaan. Tänään ilmestyi luvun ”Suurisieluisuus” ensimmäinen osa.

Tutustu sisällysluetteloon, jo ilmestyneisiin lukuihin ja julkaisuaikatauluun