Suorituselämästä merkityselämään

Kuva: Pinja Landén

Hyvejohtajuus-kolumnisti Isa Merikallion kirja Suorituselämästä merkityselämään (2013) on julkaistu!

Teos lupaa – ei vähempää kuin – yhden sanan elämänmuutoksen.

Isa on testannut kirjansa elämänmuutosreseptiään sekä menestyvissä yrityksissä että valmentamilleen johtajille, mutta ennen kaikkea omaan elämäänsä. Kirja on itsensä johtamisen opas monenlaisiin elämäntilanteisiin ja pohjautuu luonnollisesti hyveisiin.

Yhden sanan muutos arkeen sopii erinomaisesti myös äitienpäivälahjaksi!

Tutustu kirjaan täällä.

”Varoitus: kirja saattaa aiheuttaa harha-aistimuksia, joissa liikevaihdon kasvu, suurempi palkkapussi ja seuraavan auton lisävarusteet eivät välttämättä enää olekaan elämän tärkein asia. Myös tyytyväisyyden, mahdollisesti jopa onnellisuuden, tunteita saattaa hiipiä puseroon. Ihmiselle – myös liikkeenjohtajalle – jolle tämä ei kuitenkaan tarkoita kehityksen loppua vaan alkua, suosittelen kirjaa lämpimästi!”
–  Jani Puroranta, toimitusjohtaja, Alekstra Oy

”Isan teos laittoi todella miettimään sitä, miten onnellisuuteen voi pyrkiä eri tavoin ilman jatkuvaa tarvetta asettaa sitä seuraavaa tavoitetta.”
–  Riku Kuusisto, maajohtaja, Specsavers Oy

Todellisen johtajuuden ensimmäinen osa julkaistu

Todellista johtajuutta käsittelevän Hyvejohtajuus-kirjan ensimmäinen osa on nyt luettavissa kokonaisuudessaan — sen kolmannen luvun ”Opi sanomaan ei” julkaisun jälkeen.

Tämän johtajuus-kirjan osia on yhteensä viisi ja julkaisu etenee viikko kerrallaan ensi vuoden huhtikuulle. Tutustu sisällysluetteloon ja julkaisuaikatauluun.

Todellinen johtajuus on hyve.

Hyveellisen johtajuuden ensimmäinen luku julkaistu

Suositun johtajuus-kirjan Hyvejohtajuus ensimmäinen luku suurisieluisuudesta on nyt julkaistu kokonaisuudessan! Hyvejohtajuus.fi johtajuus-blogin kirjoittajat ovat julkaisun etenemisestä innoissaan, mutta niin on myös kirjan kirjoittaja.

”Mahtava juttu”, totesi Alexandre Havard kuullessaan ensimmäistä kertaa nettijulkaisun ideasta. Hyvejohtajuus.fi yhtyy sydämellisesti näihin sanoihin. Näin arvokas idea on oltava saatavilla myös maksutta.

Siirry kirjan sisällysluetteloon!

Huom. Tästä eteenpäin uutisoimme vain kokonaisten kirjan osien (joita on yhteensä viisi) julkaisuista, joten muista käydä viikoittain todellisen johtajuuden lähteellä tai lisää kirjan RSS-syöte lukijaasi.